trimsalon

net een ietsje anders

Wat verwacht je wanneer je een trimsalon bezoekt? Wij bieden jouw dier bewust dat ietsje meer!

Een trimbeurt bij je dierenarts in Schelle is een volledige huidverzorging en niet gewoon snel, snel alles wegscheren.

natuurlijke producten

Wij gebruiken alleen natuurlijke shampoo’s met Aloe Vera of essentiŽle oliŽn.

Jouw dier krijgt een verzorging die volledig aangepast is aan zijn huid, zonder gebruik van chemicaliŽn.

mťt dierenarts

Alles gebeurt overigens in aanwezigheid van een dierenarts. Inbegrepen een volledige en gratis check-up door de dierenarts, was- en trimbeurt inclusief knippen van de nagels( ook zwarte!), eventueel het uitknijpen van anaalklieren, en het verwijderen van haren uit de oren.

spaarkaart

Onze spaarkaart zorgt ervoor dat jouw dier de elfde keer een volledig gratis verzorging krijgt.

Contacteer ons dus snel voor een afspraak. Je vindt alle gegevens op de Welkom-pagina!

weetjes rond huid en vacht

Koop nooit ondoordacht een hondje ...
Denk na bij de aankoop van je hondje! Veel mensen kopen bepaalde rassen die van nature langharig zijn, maar beseffen dit niet. We denken hierbij aan Malthezers, Yorkshire Terrier, Tibetaanse Terrier, Shiz Tzu, Lhasa Apso,… Het is zonde om die mooie zijdeachtige vacht kapot te scheren! Indien je geen zin hebt om dagelijks je hondje te kammen en knopen en klitten te voorkomen, koop je beter een kortharige hond.
Mag ik mijn eigen shampoo gebruiken?
Gebruik nooit mensen/babyshampoo! De Ph (zuurtegraad) van de huid van de hond/kat verschilt sterk van de Ph van de huid van de mens. De verkeerde shampoo kan voor enorme jeuk en huidirritatie zorgen.
Is elke dierenshampoo OK?
Bepaalde rassen zijn ook heel gevoelig voor huidallergieŽn: Malthezers, Yorkshire Terrier, Jack Russels, Beagles, Stafford,( Golden) Retrievers. Let goed op met welke shampoo’s je deze rassen verzorgt.
Opgepast met scheren!
De meeste rassen hebben een boven en een ondervacht. Indien je alles kort scheert met de tondeuse maak je de vacht kapot en creŽer je een dikke koek. Eens je begint met alles te laten kort scheren, moet je dit levenslang blijven doen. Laat je van in de puppyfase goed begeleiden.