voeding

wij bieden enkel topmerken

Want hoe gezonder de voeding voor jouw dier, hoe minder de dierenarts zal moeten tussenkomen.

geniet van onze spaarkaart

De elfde zak dezelfde voeding is gratis. Of je krijgt de elfde keer 10 % korting op de totale som van de spaarkaart!

voedingsadvies op maat

Je krijgt een advies op maat, met gezonde tussendoortjes en een berekening van de kost per dag.

nu besteld, snel geleverd

Niet onbelangrijk om weten: wij leveren jouw bestelling gratis aan huis, steeds binnen 48 uur!

Wat je zeker moet weten over voeding

Wij besteden veel tijd aan het uitleggen waarom goede voeding zo belangrijk is. Er zijn drie grote gamma's van dierenvoeding:

Supermarktvoedingen
Deze voedingen bevatten vaak veel kleurstoffen, bewaarmiddelen , vetten en suikers. Zoals de reclame zegt: " als de kat kiest, kiest ze ... ". Dat is ook zo. Dieren gaan heel sterk af op geur (van vetten) en smaak. Maar bij de meeste van deze voedingen zit er geen wetenschappelijk onderzoek achter en telt alleen verkoop.
Voedingen van dierenwinkels
Hier is de kwaliteit al iets beter, minder chemische toevoegingen en de ingrediŽnten zijn meestal van betere kwaliteit. Vaak wordt er nog teveel slachtafval onder gemengd.
Voedingen via dierenarts of apotheek
Sommige van deze merken zijn ook verkrijgbaar in de winkel.: enkele voorbeelden, Royal Canin, Hill's, Trovet en voor de knaagdieren en konijnen Selective.

Deze voedingen worden gemaakt na een lange wetenschappelijke studie. In onderzoekscentra, gekoppeld aan de fabriek, wordt gekeken hoe men, door toevoegen of weglaten van bepaalde stoffen, ziektes kan voorkomen. Deze onderzoeken staan al heel ver, men kan zelfs het uiten/onderdrukken van een genetisch kenmerk beÔnvloeden via de voeding.
  • Hoe flinker jullie als eigenaar hierin meewerken, hoe minder wij moeten genezen! En daar heeft elk diertje alleen maar voordelen bij!
  • Bij gezonde voeding, horen natuurlijk ook gezonde koekjes en tussendoortjes. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.
  • Wij nemen alle tijd om samen een haalbaar plan voor jullie op te stellen, we geven eerst stalen mee en boekjes met uitleg, zodat jullie alles rustig thuis kunnen uitproberen.

onze topmerken

 

 

bezoek de webshop

We zijn sinds kort officiŽle verdeler voor Farmfood, Applaws en Orijen. Op de webshop kan u reeds verschillende snacks vinden van deze merken. Ook de verschillende soorten voeding kan u bij ons bestellen. Zelfs indien u nog geen klant bent! Geef even door per mail of sms wat u wenst te bestellen en we maken het in orde voor u. U geniet van dezelfde voordelen als onze vaste klanten: fabrieksgarantie, elfde zak van dezelfde referentie gratis, ...

Alles wordt ook aan huis geleverd. Hill’s, Royal Canin en Specific zelfs binnen een termijn van 48 uur. Hou er rekening mee dat Farmfood mogelijk iets langer duurt.

Bezoek de Webshop